ЕМС ПАКЕТИ

ЕМС ПРОБЕН ТРЕНИНГ

1.200 ден

1 тренинг за 1 лице

1.500 ден

1 тренинг за 2 лица

ЕМС СТАРТЕР ПАКЕТ

4.400 ден

за едно лице
1 х 20′ НЕДЕЛНО – 1 МЕСЕЦ

ЕМС НАПРЕДЕН ПАКЕТ

12.800 ден

за едно лице
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 2 МЕСЕЦA

18.500 ден

за две лица
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 2 МЕСЕЦА

ЕМС НАПРЕДЕН ПАКЕТ

12.800 ден

за едно лице
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 2 МЕСЕЦA

18.500 ден

за две лица
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 2 МЕСЕЦА

ЕМС ПРЕМИУМ ПАКЕТ

18.800 ден

за 1 лице
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 3 МЕСЕЦИ

ЕМС ПРОБЕН ТРЕНИНГ

1.200 ден

1 тренинг за 1 лице

1.500 ден

1 тренинг за 2 лица

ЕМС СТАРТЕР ПАКЕТ

4.400 ден

за едно лице
1 х 20′ НЕДЕЛНО – 1 МЕСЕЦ

ЕМС ОПТИМУМ ПАКЕТ

7.200 ден

за едно лице
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 1 МЕСЕЦ

11.500 ден

за две лица
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 1 МЕСЕЦ

ЕМС НАПРЕДЕН ПАКЕТ

12.800 ден

за едно лице
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 2 МЕСЕЦA

18.500 ден

за две лица
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 2 МЕСЕЦА

ЕМС ПРЕМИУМ ПАКЕТ

18.800 ден

за 1 лице
2 х 20′ НЕДЕЛНО – 3 МЕСЕЦИ

ЕМС

ПЕРСОНАЛЕН ИНСТРУКТОР

Како лиценцирани ЕМС инструктори во Германија, Келн, ние сме во состојба да го спроведеме најнапредниот и БЕЗБЕДЕН ЕМС тренинг користејќи ја нашата врвна технологија во фитнес индустријата.
ЕМС инструкторот не е само тренер, ние сме ментори, водичи и извори на непоколеблива поддршка. Го гледаме твојот потенцијал дури и кога не можеш и те мотивираме до граници да го засакаш здравиот стил на живеење, и да ти помогнеме да ја откриеш твојата вистинска сила. :muscle:
Заедно, создаваме врска создадена во посветеност, доверба и заедничка амбиција.
Тоа е партнерство што ги надминува сетовите и повторувањата, :grinning: тоа е патување кон извонредност и совршенство.
ГОДИНИ ИСКУСТВО
ИНСТРУКТОРИ
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА

Што е ЕМС?

 

Електро - мускулна стимулација, иновативна фитнес технологија која за време на 20 минутниот тренинг испраќа мали и безболни електрични импулси директно до мускулите. Со тоа ги зголемува нивните природни контракции и го прави секој тренинг повеќекратно ефикасен. Оваа технологија се користи и кај физиотерапијата и опоравување по повреди.

Колку пати се вежба ЕМС?

 

Оптимално 2х неделно по 20 мин. А максимум дозволени тренинзи е 3х неделно по 20 мин.

Кои се бенефитите од ЕМС тренингот?

Слабеење, тонирање на телото, зголемена кондиција, подобрена сила: ова се само некои од придобивките на студиото ЕМС 20′ во кои уживаат многу зафатени луѓе.

• Обликувај го твоето тело

• Изгради и зајакни ги мускулите

• Подобри го твоето здравје и благосостојба

• Зголеми ја самодовербата

• Превенција и рехабилитација на повреди

• Подобри го твоето држење

• Намали го целулитот

• Заборави ја депресијата

За колку време има видливи резултати?

 

Резултатите од ЕМС тренингот се видливи за 6 – 16 ЕМС тренинзи со континуитет.  Нормално, твојата секојдневна исхрана и начин на живот може да ги подобрат или одложат резултатите, па затоа придржувај се кон програмата која ти ја даваме.

Колку калории се губат за време од еден 20 минутен ЕМС тренинг?

 

На еден ЕМС тренинг согоруваш до 500 калории.
Поради интензивната мускулна стимулација, телото продолжува да согорува калории наредни 48 часа, и по ЕМС тренингот можеш да согориш до 1000 калории.

Кои се контраиндикациите на ЕМС?

Како и во сè друго, така и во ЕМС не смее да се надмине максималниот (3 пати неделно) број на тренинзи.

• Бременост

• Луѓе со срцеви аритмии кои претрпеле активен флебитис и тромбоза

• Луѓе со пејсмејкер

• Деца под 15 години

• Луѓе кои имаат проблеми со осип на кожата

• Луѓе со туморски заболувања (на пр.рак)

• Луѓе кои се во вирусни процеси, акутни инфекции и за време на фебрилни состојби

• Луѓе со дијабетес

• Луѓе со епилепсија

Дали има вежби за време на тие 20 минути?

 

Да. ЕМС тренингот подразбира вежбање со дополнителни спортски реквизити додека електричните импулси испраќаат мали и безболни контракции.

Исто така, вежбите се прилагодуваат според спремноста и целта на клиентот.

Дали ако сакам да ја затегнам кожата, а притоа не сакам да ослабам ќе го постигнам резултатот?

 

Во ваков случај ЕМС тренингот ќе биде исклучиво со дополнителни спортски реквизити (тегови, ластици…). Од сите 6 програми, ЕМС програмот ќе биде уклучен на дефиниција на мускулна маса и затегнување.

Што треба да понесам со себе на ЕМС тренингот?

 

Потребно е само чисти патики, пешкир за над подлога и резерва долна облека (гаќи) бидејќи ние ви даваме хеланки и маица, како и пешкир за туширање.
Пред посета на ЕМС тренингот, пожелно е клиентот да има внесено лесен оброк минимум 2-3 часа.

Кои услови ги има студиото и што е вклучено во пакетот?

Студио ЕМС 20′, се има погрижено за своите членови да бидат задоволни во целост.
• паркинг место, доколку клиентот доаѓа со возило
• капацитет за туширање, каде клиентот може слободно да продолжи со останатите обврски без притоа да се враќа дома
• програма за правилна исхрана за поефикасни резултати
• студиото располага со површина од 60m2, со цел членот да се чувствува пријатно и комфорно од самото влегување во студиото, па се до изведување на ЕМС вежбите
• музика, добра вентилација и природна светлина, се многу важни за време на вежбањето бидејќи енергијата која ја добива клиентот за време на вежбањето зависи и од овие фактори.

ЕМС ТРЕНИНГ НА РАБОТНО МЕСТО

Сакаме да Ве запознаеме со краткиот – ефективен и ефикасен ЕМС тренинг кој трае 20 минути и заменува интензитет од 90 минути вежбање конвенционален тренинг. 

Компанијата за која работите, нека биде прва компанија на нашите простори што овозможува ЕМС тренинг на работно место. 

Истакнете ја вредноста на грижата за психофизичкото здравје за своите колеги. 

 

Кои бенефити ги добива Вашата компанија со овој чекор?

1. Задоволни и позитивно настроени вработени на своето работно место  

2. Помал стрес и подобрена благосостојба на работното место 

3. Фокусирани и јасно ориентирани вработени со многу идеи, решенија и отворен ум 

4. Здрави и фит вработени, полни со самодоверба 

5. Мотивирани и лојални вработени 

6. Компанија која е препознаена како модерна и ги следи трендот и технологијата 

 

Што е потребно да се спроведе ЕМС тренингот?! 

Простор од 20/25 m², само 2 х 20 минути неделно во работните простории.

ЕМС ИНСТРУКТОРИ

ЕМС ИНСТРУКТОР

Мартина Ацковска
7+ години искуство

Fitness coach

Gloria Parker

Fitness coach

William Dixon

ЕМС тренингот
е иновативен метод на вежбање каде се изведуваат микс вежби од кросфит, теретана, аеробик и слично, само што за времето од 20 – 30 минути да е поефективно, аплициран е ЕМС елек – фитнес машина. 

mm
Со ЕМС пробниот тренинг, ја конкретизираме твојата цел преку:
• Мотивација и постојаност
• Рационализација на одлуките

• Победа над неодлучноста 

• Личен развој
rr
mm

Со обезбедување на основна едукација за здрав живот, ние ги оспособуваме нашите членови да ги одржуваат своите здравствени цели и да живеат квалитетен и балансиран живот на долгорочна перспектива водејќи го следењето постојано, 2х неделно.

mm

Секој ЕМС пакет за вежбање обезбедува целосна опрема која подразбира да добиете на секој засебен ЕМС тренинг ликрени хеланки и маица.

Овој комплетен пристап ти овозможува да се фокусираш и да уживааш во своето 20 до 30 минутно вежбање.

BMI Калкулатор

BMI
Weight status
Below 18.5
Underweight
18.5 - 24.9
Healthy
25.0 - 29.9
Overweight
30.0 - and Above
Obese
BMR Metabolic Rate / BMI Body Mass Index