Author: EMS20mk

Воведување ЕМС тренинг за психофизички активен живот

Веруваме дека секој човек барем еднаш во животот бил физички активeн, па тоа било и само пешачење. Но, дали се имаш запрашано, која активност ќе нѐ стимулира да останеме психофизички активни?! Истовремено да го вежбаме нашето тело, но и нашиот мозок?! Да трошиме што повеќе калории, а притоа да ја зацврстиме кожата по можност со…

Зошто ЕМС тренингот е поефективен од конвенционалниот тренинг?!

Брзото темпо на секојдневното живеење наметнува недостиг на време за сопственото здравје со листа од нездрави навики, па затоа вежбањето најчесто свесно го оставаме меѓу последните приоритети на листата! Денес, развојот на брзата технологија се прошири и во фитнес светот, а од нас се бара голема флексибилност за да имаме поквалитетен живот и заштеда на…

Class Image

New Body Core Courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet,…